5 aprilie 2011

Oolong

Metoda manuala de productie a ceaiului oolong presupune traditie si maiestrie.

gradina ceai verde

Productia acestor ceaiuri delicioase necesita timp si rabdare. Frunzele de ceai sunt culese in dimineata unei zile senine. Acestea sunt culese in seturi de cate un boboc si trei frunze, pentru ca mai apoi sa fie expuse la soare. Aceasta ar fi prima etapa.

Dincolo de efectele sale benefice, ceaiul oolong este o bautura delicioasa care incanta zi de zi milioane de oameni din intreaga lume.

Ceaiul oolong confera foarte multe beneficii, fiind considerat in momentul de fata un "superaliment". Foarte multe rapoarte stiintifice arata ca ceaiul verde are niste proprietati incredibile , care ajuta la prevenirea si vindecarea a unei mari game de afectiuni.

Ceaiul oolong - un remediu natural extraordinar

Ceaiul oolong a inceput sa devina un remediu tot mai cunoscut, despre care tot mai multi cercetatori sustin ca previne cancerul, artrita reumatoida si stimuleaza arderea grasimilor. Totusi ceaiul oolong este tot mai cunoscut pentru antioxidantii aflati in compozitia sa, care au rolul de a reduce efectele destructive ale radicalilor liberi.

gradina ceai verde

Dincolo de efectele sale benefice, ceaiul oolong este o bautura delicioasa care incanta zi de zi milioane de oameni din intreaga lume.

Ceaiul oolong confera foarte multe beneficii, fiind considerat in momentul de fata un "superaliment". Foarte multe rapoarte stiintifice arata ca ceaiul oolong are niste proprietati incredibile , care ajuta la prevenirea si vindecarea a unei mari game de afectiuni.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu