12 martie 2011

Apa pi

Apa PI - apa vie


Elixirul sanatatii vesnice



Motto: “Oamenii sunt diferiti pentru ca apa este diferita” (Henry Coanda)

Stiati ca exista o apa miraculoasa, cu proprietati curative demne de cele mai îndraznete vise ale umanitatii? Mai mult, stiati ca aceasta apa, se gaseste chiar si în România? În anul 1964, cercetatorul nipon dr. Akihiro Yamshita obtinea pentru prima oara “apa vie”. Denumirea, desprinsa parca din basmele cu Fat Frumos, se datoreaza compozitiei si structurii sale moleculare, identica cu cea a apei continuta de celulele organismelor vii. Aceasta apa, mult diferita de cea existenta în natura, este sanatoasa, bioenergizitata, pe care savantul a denumit-o “apa PI” (?). Energia PI, descoperita prin calcul matematic tot de catre un nipon, Kukava, este responsabila pentru starile de oboseala pe care cu totii le resimtim atunci cand nivelul acesteia scade; în sens invers, aportul de energie PI duce la imbunatatirea proceselor metabolice ale organismelor vii. Cum producerea energiei in stare pura este practic imposibil de realizat, o tehnologie complexa, numita Bio Control System a fost pusa la punct pentru a capta si transfera energia PI catre apa. Ideea utilizarii apei astfel tratate in scopuri teraputice a fost rapid luata in calcul, stiut fiind faptul ca aportul de lichide in procesele fizico-chimice este esential pentru refacerea organismului.



Administrare


Chiar consumata in mod sistematic, apa PI poate avea efecte terapeutice diferite, in functie de subiectul care incepe un astefel de “tratament”. Daca cei 2 litri de apa plata (sau minerala) pe care un individ adult trebuie sa le consume in 24 de ore sunt inlocuiti cu aceasta apa, sistemul imunitar este mult imbunatatit, ajutand organismul in perioada virozelor. De asemenea, consumul regulat de apa PI poate duce, in timp, la stoparea farmarii calculilor renali si chiar la eliminarea celor deja existenti. Efectele cel mai des intalnite la consumul sustinut al acestei ape sunt cel diuretic si cel deteoxifiant; de asemenea, creste rezistenta organismului la stres si la munci fizice sustinute (consumatorului de apa PI fiindu-i straina notiunea de “febra musculara”).


Efectele consumului de apa PI


Apa PI este o apa clinic libera de minerale din apa potabila. Aceasta caracteristica ii confera calitatea unui excelent solvent pentru substantele nutritive si pentru transferul energiei PI in orice corp viu. Ideala pentru sanatate, apa PI are o calitate care-i lispseste celei de la robinet: nu contine substante dedurizante, neutralizante, antiseptice si dezinfectante, microorganisme sau metale grele. Daca ne gandim ca si calitatea apei pe care o consumam zi de zi contribuie la starea noastra de sanatate, apa PI pare sa fie solutia, chiar si atunci cand nu suferim de vreo afectiune clinica. Efectele consumului sustinut de apa PI sunt, pe cat de benefice organismului, pe atat de numeroase: sporeste biofunctiile (miscare, digestie, absorbtie etc), micsoareaza nocivitatea asupra organismului prin anihilarea ionilor metalici, mareste adaptabilitatea organismului la temperatura si lumina, stimuleaza cresterea vegetala si animala si, nu in ultimul rand, protejeaza mediul prin imbunatatirea calitatii apei.


Cum se face apa PI


Apa PI se obtine cu ajutorul tehnologiei Bio System Control si Life Energy, un brevet japonez, un sistem de 6 straturi succesive (filtru de carbune activ, filtru de coral, filtru de ims ceramic, lampa de ultra-violete, filtru PI ceramic si filtru de apa multistadic pe suport ceramic). Ultimul filtru - premiat la cele mai prestigioase saloane internationale de inventica- poate retine 99, 99% din suspensiile organice si anorganice din apa, bacterii mai mari de 0,5 microni, clorul din apa, fenoli si pesticide, parazitii si virusii. Apa astfel obitinuta reprezinta o apa potabila purificata si bioenergizata cu ajutorul instalatiei Life Energy. Rezultatul acestui proces tehnologic complex se poate traduce in cateva dintre calitatile noii ape: nu se altereaza, este cea mai pura apa cunoscuta de om, nu contine bacterii sau particule de metale grele. Aceste calitati ale apei PI sunt esentiale pentru buna functionare a organismului uman si pentru revigorarea genetica a acestuia. in ciuda proprietatilor si a instalatiilor complexe folosite in procesul de productie, pretul unui litru dintr-o astfel de apa este foarte apropiat de cel al unuia de apa plata / minerala.


Unde este utilizata apa PI


Principalul domeniu de utilizare al apei PI este, asa cum va asteptati deja, cel al sanatatii. Desi nu este un medicament, aceasta apa are efecte benefice in tratarea hepatitei, a diabetului si chiar a cancerului (aceasta apa este bogata in oxigen, iar cancerul nu poate aparea daca corpul este corect oxigenat). De asemenea, apa PI slabeste dependenta de alcool, cafea si tutun, ajuta la vindecarea bronsitelor, a astmului bronsic, a sinuzitelor, a cefaleelor si la ameliorarea micozelor. Datorita efectului “inviorator”, nu se recomanda consumul de apa PI, seara, inainte de culcare. Pentru ca organismul nostru sa-si mentina sanatatea (si chiar sa si-o imbunatateasca), consumul de legume/ fructe sau carne tinute in prealabil in apa PI este mai mult decat recomandat, datorita prospetimii indelungate alimentelelor astfel tratate. Calitatea solurilor agricole irigate cu o astfel de apa ar fi superioara celor tratate cu chimicale; de asemenea, industria zootehnica poate beneficia de calitatile apei PI. Apa astfel tratata poate fi folosita si la indepartarea ruginii si pentru marirea rezistentei betonului (in constructii).


Inventia secolului direct din piata Amzei



Ganditi-va ca volumul ocupat de apa in organismul uman reprezinta 70% din acesta. Asadar, calitatea apei este, intr-o foarte mare masura, responsabila pentru starea intregului organism. “Conditia esentiala pentru sanatate”, apa, trebuie consumata cu foarte mare bagare de seama, cantitatea si calitatea acesteia fiind esentiale pentru echilibrul corpului uman si nu numai. Ceea ce face ca un pahar de apa potabila sa fie deosebit de un altul, cu apa PI, este puritatea net superioara si factorul energizant (cu aura) a celei din urma. Partea cea mai buna, insa, este ca pentru a avea acces la o astfel de “apa de poveste”, nu trebuie decat sa va deplasati la cel mai apropiat supermarket pentru a o cumpara direct imbuteliata. intreprinzatorul roman Constantin Bucur, boss-ul SC Vest-Energo SA, firma care produce in Romania apa PI, a aflat repede care sunt avantajele acestei licori miraculoase pentru sanatate. Daca ne gandim ca, in piata Amzei, 10 litri de apa PI costa 60.000 lei (5 litri - 40.000 lei), putem afirma ca sanatatea a ajuns la pret de dumping!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu